Forretter
FORRETTER | VORSPEISEN | HORS DÓEUVERS
Jomfruhummerhaler
- med olivenolie og hvidløg. Salat og rødløgsjuice.
Kaiserhummer mit Olivenöl und Knoblauch. Salat und roter Zwiebelsaft
Norway lobsters with olive oil and garlic. Salad and red onion juice
Kr. 105,00
Vinbjergsnegle ”En cocotte”
Weinbergschnecken ”en cocotte”
Escargots ”en cocotte”
Kr. 88,00
Traditionel Rejecocktail
Traditioneller Krabbencocktail
Traditional prawn cocktail
Kr. 78,00
Indbagt rødtungefilet
- med salat, rejer og sauce lime.
Eingebackenes Rotzungenfilet mit Salat, Krabben und Limettensauce
Baked Lemon sole with salad, prawns and lime sauce
Kr. 82,00
Larb fisk.
- Lidt stærk fisk i symfoni med lemongræs, chili, tørret ris, salat og rejer
Larb Fisch. Ein bisschen scharfer Fisch mit Zitronengras, Chili, Reis, Salat und Krabben
Larb Fish. A little spicy fish with lemon grass, chilli, rice, salad and prawns
Kr. 82,00
Ovnbagt kulmule
- med salat, rejer og sauce hollandaise
Seehecht im Ofen gebacken, mit Salat, Krabben und Sauce Hollandaise
Oven-baked hake with salad, prawns and sauce hollandaise
Kr. 82,00
Oksemørbradsalat
- med kraftig og pirrelig sauce
Lenden Salat mit kräftiger Sauce
Sirloin with spicy sauce
Kr. 110,00
Bruchetta
Ristet la Mar brød med tomat, løg, olivenolie og revet ost.
Bruchetta. Geröstetes Brot mit Tomaten, Zwiebeln, Olivenöl und geriebener Käse
Bruchetta. Toasted bread with tomato, onion, olive oil and grated cheese
kr. 62,00