Hovedretter
Oksekød:
Gl. oksesteg m/sønderjysk hvidkål, bønner, gulerødder og surt | Kr. | 184,00 |
Helstegt oksemørbrad m/bordelaise, salat, dressing og grøntsager | Kr. | 255,00 |
Kogt oksebryst m/sursød sauce og grøntsager | Kr. | 148,00 |
Kalvekød:
Kalvesteg som vildt m/tyttebær, asier, waldorfsalat, broccoli, brune og hvide kartofler og flødesauce |
Kr. | 184,00 |
Helstegt kalvefilét m/dagens friske grøntsager, timian flødekartofler, |
Kr. | 198,00 |
Svinekød:
Svinekam m/sprød svær, rødkål, 1/2 æble m/gelé, brune og hvide kartofler, chips og flæskestegssauce | Kr. | 152,00 |
Sprængt svinekam m/grønne aspargessauce, grøntsager, hvide kartofler og 1/2 tomat m/fløde peberrodssalat |
Kr. | 165,00 |
Gratineret club skinke m/aspargessauce, grøntsager og pillekartofler | Kr. | 148,00 |
Fjerkræ:
Dansk andesteg | Kr. | 178,00 |
Sprængt stegt and glaseret i honning m/peberrodssauce og grøntsager | Kr. | 188,00 |
Farseret kalkun m/svampe, grøntsager og estragonsauce | Kr. | 175,00 |
Lam & Vildt:
Spansk paélla m/kylling, blæksprutter, muslinger, jomfruhummere, ris og urter | Kr. | 155,00 |