Hovedretter
HOVEDRETTER AF OKSEMØRBRAD | HAUPTGERICHTE MIT LENDEN | MAIN DISHES OF SIRLOIN
Steak - med frisklavet bearnaisesauce, grøntsager, ærter og pommes Steak mit Sauce Béarnaise, Gemüse, Erbsen und Pommes Steak with béarnaise sauce, vegetables, peas and pommes |
Kr. 278,00 |
Pebersteak - med cognac-sennep sauce Steak mit Cognac-Senf Sauce Steak with pepper and cognac- mustard sauce |
Kr. 280,00 |
Châteaubriand ( helstegt - min. 2 couv. ) - med maderiasauce Châteaubriand ( gebratene - min. 2 Personen ) und Madeirasauce Châteaubriand ( roasted whole - min. 2 covers ) and Madeira sauce |
Pr. person kr. 288,00 |
Steak - med hvidløg og kraftig sky Steak mit Knoblauch und kräftige Jus Steak with garlic and strong gravy |
Kr. 272,00 |
Bouef saute stroganoff - i paprika-fløde sauce Bouef saute stroganoff in Paprika-Sahne Sauce Bouef saute stroganoff in paprika-cream sauce |
Kr. 238,00 |
STEAK AF OKSEHØJREBSKOTELET CA. 450 GR.
I samarbejde med E-gastro Lemvig tilbydes en steak af færdigmodnet oksefilet.
Koteletten er skåret med ben og fedtkant for at bibeholde kraft og smag ved stegning.
Kødet er af dansk kødkvæg, som har græsset på friland.
Kødet er krogmodnet og indsmurt i fedt af slagtermesteren selv i 21 dage for at minimere væsketab.
Serveres med dagens garniture og frit valg af bearnaise- eller pebersauce.
Kr. 268,00
HOVEDRETTER AF FISK | HAUPTGERICHTE AUS FISCH | MAIN DISHES OF FISH
Fisketallerken - med dampet og stegt fisk, jomfruhummerhaler og sauce lime Fischplatte mit gedämpfter Fisch und gebratener Fisch mit Kaiserhummern und Limettensauce serviert. Fish plate with steamed fish, roasted fish, served with Norway lobster and lime sauce |
Kr. 290,00 |
Gratineret pighvarfilet - med jomfruhummerhaler i hummersauce Rotzungenfilet ”bonne femme” im Fisch-velouté gebackt, mit Kaiserhummern und Kräuter Lemon Sole ”bonne femme”, oven baken in fish-velouté, with Norway lobsters and herbs |
Kr. 288,00 |
Stegt kulmule - med urte-flødesauce Gebratene Seehecht mit Kräuter-Sahne sosse Roasted hake with herb-cream sauce |
Kr. 228,00 |
Helstegt rødspætter ( 2. stk. ) - med rejer og sauce lime Gebratene Schollen mit Krabben und Limettensauce (2 Stücke) Plaice, roasted whole, with prawns and lime sauce (2 units) |
Kr. 195,00 |
* Til alle retterne serveres dagens garniture, pommes og anden kartoffel.